Hello HP Headquarter

HP Headquarter

Nieuwsbericht
Divers nieuw materiaal 'Harry Potter and the Deathly Hallows'
Onlangs is de epiloog '19 jaar later' opgenomen, hiervan is natuurlijk divers materiaal opgedoken op internet. Warner Bros. heeft bekend gemaakt dat Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint hun eigen personages zijn blijven spelen in de epiloog. Met diverse technieken en trainingen hebben ze geleerd om ouder te lijken dan ze nu zijn.
Van wat ik al gezien heb, is het materiaal erg veelbelovend en zodra ze alles bewerkt hebben denk ik dat het erg mooi uit zal zien in de film. In ieder geval geniet van al het materiaal dat we hier allemaal bij elkaar gesprokkeld hebben.

Youtube filmpjes:
Draco Malfidus en Ron Wemel;
Vele personages waaronder Harry Potter, Hermelien Griffel, Ron Wemel, Roos Wemel, Ginny Wemel, James Potter, Albus Potter en Lily Potter

Diverse sites waar foto's te vinden zijn:
Snitch Seeker Gallery;
Harry Potter en Ginny Wemel;
Ginny Wemel met een van haar kinderen Albus Potter;
Harry Potter, Ginny Wemel met Albus Potter;
Ginny Wemel met haar dochter Lily Potter;
Albus Potter en zijn uil;
David Yates samen met Albus Potter;
Ron Wemel &
Een beetje onduidelijk foto van Draco Malfidus

Naast dit materiaal, heeft EA Games een nieuwe website gelanceerd voor het nieuwe Harry Potter-spel 'Harry Potter and the Deathly Hallows'. Ze hebben ook een eerste afbeelding geplaatst van het spel, deze kan je hier vinden. Dit plaatje ziet er al best veelbelovend uit.

Gepost door: Minerva Anderling | Commentaar (0) | Rapporteer nieuws

Commentaren

Geef commentaar
Naam:
E-mail Adres (optioneel):
Commentaar:
Spel Harry's achternaam achterstevoren (Bot check):


Je browser ondersteunt geen javascript, schakel javascript in of installeer een browser die wel javascript ondersteunt om de pagina goed te kunnen bekijken