HP Headquarter Forum
http://www.hpheadquarter.com/forum/

Film gezien???
http://www.hpheadquarter.com/forum/viewtopic.php?f=42&t=183
Page 1 of 1

Author:  Celaglar [ 22 Jan 07 15:20 ]
Post subject:  Film gezien???

Heb je de laatste tijd een leuke film gezien, raad hem hier aan!

Ik heb zaterdagavond the exorcism of emily rose gekeken. Ik vond het echt een goede film. Wel spannend, maar nooit eng. Ik vond het meer een misdaad dan een horror, maar het is zeker een aanrader!

Author:  Matt [ 23 Jan 07 16:29 ]
Post subject: 

De laatste film die ik heb gezien is de Da Vinci Code en ondanks al die slechte recencies in kranten en op internet moet ik zeggen dat ik het niet eens zo'n slechte film vond. Ik denk dat het wel leuk is als je het boek ook kent, maar dan denk je achteraf vast 'het boek was beter...' :roll:

Nja, ik wil hem best aanraden, maar je hoeft hiervoor niet meteen naar de videotheek te rennen.

Author:  Celaglar [ 23 Jan 07 16:57 ]
Post subject: 

Die heb ik ook gezien, en ik vond hem zeker niet slecht. Ok, het ging wat snel maar het boek is ook eigenlijk te complex voor een film. Ik hoop dat Angels en Demons (Bernini mysterie), net zo goed of beter wordt! :d

Author:  Sophie Wemel [ 26 Feb 07 21:40 ]
Post subject: 

De laatste film die ik heb gezien is 'Kill Bill Volume 1'. Echt één van mijn lievelingsfilms. :P De tweede vind ik ook echt fantastiesch! In de krokusvakantie heb ik ook 'Residend Evil 2' bekeken op DVD. Horror- en trillerfilm. De eerste is beter vind ik. :P

Toen ik een maagonsteking had, was er de film 'La fabuleux Destin d'Amelie Poulain' op tv geweest. Ik wou ze graag zien dus heb ik ze bekeken. En weetje, het is echt een fantastische film! Nu wil ik ze alleen op DVD hebben en zoveel mogelijk bekijken!
De films met Ewan McGregor zijn ook fantastisch. 'Big Fish' is ook bijvoorbeeld 1 van mijn lievelingsfilms. Ik moet nog altijd huilen op het einde, ookal heb ik ze al 3 keer gezien. :P

Author:  Celaglar [ 26 Feb 07 21:57 ]
Post subject: 

Ik vond Kill bill eerlijk gezegd heel erg tegenvallen, vooral de manier waarop Bill doodging. Ik had er meer van verwacht...

Een beetje laat om te zeggen, maar The Rock is al een tijdje bezig op sbs 6, ik heb hem al 6 keer gezien en dit is zeker een aanrader!!!

Author:  fenixo [ 19 Jul 07 15:29 ]
Post subject: 

DE laatste film die ik heb gezien is Confidence, dit vond ik wel een goede film.
Het gaat over een oplichter die de verkeerde persoon per ongeluk oplicht en ja krijgt dus de verkeerde mensen achter zich aan.

Author:  Minerva Anderling [ 12 Aug 07 18:09 ]
Post subject: 

Ik heb vandaag een voorpremiére gezien van de film Infamous . Het was een meeslepende film, op de site kan je zien waar het over gaat. Ik vind het wel een film die ik niet perse nog een keer hoef te zien.

Author:  JoanneHance [ 6 May 08 17:09 ]
Post subject:  Re: Film gezien???

Ik raad Sweeney Todd aan! Hij is echt zooo leuk! Ik denk trouwens wel dat al meerdere mensen hem gezien hebben. Ik heb hem van mijn opa op DVD gekregen [via een man die DVDs brand], en heb hem nu al 3 keer gezien! Ik kreeg hem namelijk zaterdag, en nu is het dinsdag, en dus best wel vaak gezien. Maar de film/musical is echt super! Ik vind de liedjes zooo leuk, en daardoor kan je hem denk ik ook wel vaker kijken. Zeker een aanrader om op DVD te kopen!

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/