HP Headquarter » Site info » Staff / Vacatures

Vacatures
HP Headquarter is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers, dus grijp nu die kans! :P Hier volgt een lijst met vacatures, maar als je zelf een vacature wilt creeëren zal ik het in overweging nemen!
Nieuwsposter
Aantal vacatures: 1
Leeftijdscategorie: 12+
Benodigde ervaring: -
Beschrijving: Als nieuwsposter is het jouw taak om nationale en internationale sites af te gaan op zoek naar HP nieuws. Deze moeten dan in eigen woorden en met bronvermelding op HP Headquarter worden gepost.

Essay-schrijver
Aantal vacatures: 3
Leeftijdscategorie: 14+
Benodigde ervaring: Grote kennis HP boeken
Beschrijving: Om de zoveel tijd lever je een essay af in je eigen rubriek, het mag over van alles en nog wat gaan maar natuurlijk binnen HP

Designer
Aantal vacatures: 1
Leeftijdscategorie: 14+
Benodigde ervaring: Photoshop/PaintshopPro of een ander (foto)bewerkingsprogramma
Beschrijving: Zorgen voor nieuwe thema's voor de website en eventueel ook voor wallpapers en avatars.

PHP scripter
Aantal vacatures: 2
Leeftijdscategorie: 14+
Benodigde ervaring: PHP (gevorderd) en HTML
Beschrijving: Op dit moment wordt er weer hard gewerkt aan een nieuw project, ik neem op dit moment geen mensen aan die PHP nog moeten leren want dat zorgde in het verleden helaas voor te veel vertraging binnen projecten.

Aanmelden
Natuurlijk kan ik altijd nog meer hulp gebruiken, vooral veel schrijvers en ik kan nooit genoeg nieuwsposters hebben. Als je je aanmeld betekent het niet meteen dat je ook verplicht bent om de zoveel tijd te schrijven (dan word je een 'freelance' schrijver), dus aarzal niet ik ben al tevreden met één essay per dag :-P. Als je denkt dat je goed genoeg bent kan je je ook aanmelden om de assistent-webmaster te worden, met FTP toegang en de mogelijkheid pagina's te editen en te schrijven. Hiervoor is echter een strenge selectieprocedure en ik zal niet snel iemand zonder HTML, CSS en PHP ervaring aannemen als assistent (nu wil ik niet zeggen dat ik daar een expert in ben, maar ik begrijp het in ieder geval). Ik neem echter ook assistenten aan die het graag willen leren en bereid zijn er een flink aantal uren in te steken.

Aanmelden kan je doen via het onderstaande formulier of op het forum.

Naam:
E-mail:
Functie: *
Commentaar:
* indien functie -> overig: vermeld wat je wil gaan doen
Staff
De stafflijst is weer 'schoongemaakt', alleen medewerkers die in de afgelopen twee maanden hebben meegewerkt aan de site staan nog hieronder. Als je niet meer in de lijst voorkomt, maar nog wel wilt meewerken, meld je dan opnieuw aan dan krijg je voorrang bij de selecties. De leraren van de HQA krijgen voorrang bij de selectie voor 'Beheerder HQ Academie'. Klik hier om je aan te melden als stafflid

Staff
Naam: Matt
Taak: Webmaster
E-mail: matt [at] hpheadquarter [punt] com
Naam: Robin
Taak: Assistent Webmaster
E-mail: robin [at] hpheadquarter [punt] com
Naam: Minerva Anderling
Taak: Forum Moderator, Nieuwsposter
Naam: Brian
Taak: Nieuwsposter


Eervolle vermeldingen
Deze sectie heb ik in het leven geroepen na wat onvrede over het steeds schoonvegen van de stafflijst. Dit zijn de mensen die (soms in een heel ver verleden) een significante bijgedrage hebben geleverd aan de site en op deze plek wil ik hun alsnog hartelijk bedanken en eren:

(Prinses) Mirte
Verantwoordelijk voor de prachtige standaard header van HP Headquarter (Zweinstein - groen).

Wicked Sprout
Heeft veel geholpen om het forum weer op gang te krijgen met onder andere een RPG en het aanbrengen van vele nieuwe leden.

Voldemort
Voldemort heeft een flinke bijdrage geleverd aan de Encyclopedie, met vooral veel beschrijvingen van personages. Daarnaast heeft hij enkele interessante essays geschreven die ook nu nog te lezen zijn op de site.

eVoLi
eVoLi heeft een essay geschreven over de vraag hoe de scholing van tovenaarskinderen eruit ziet voordat ze op Zweinstein aankomen.

Gaffel
Gaffel heeft een zeer boeiend essay geschreven over het verband tussen het schaakspel in SdW en het eindspel dat zou volgen in DH.

Robert
Robert is verantwoordelijk voor een essay waarin Harry's zwerkbalkwaliteiten worden bekeken in relatie met zijn taak om de tovenaarswereld te redden.

Savan
Savan heeft enkele avatars en wallpapers gemaakt voor het fanart gedeelte.

Je browser ondersteunt geen javascript, schakel javascript in of installeer een browser die wel javascript ondersteunt om de pagina goed te kunnen bekijken