HP Headquarter » Site info

Disclaimer
HP Headquarter is een onofficiŽle fansite en heeft geen banden met J.K. Rowling, Bloomsbury noch Warner Bros. Het is niet onze bedoeling om de copyrights van deze te schenden, ons doel is slechts om alle Harry Potter fans nog meer plezier te laten beleven aan hun hobby. De site is niet verantwoordelijk voor eventueel schadelijk materiaal op het forum, al doen we ons best het zo snel mogelijk te verwijderen en te voorkomen. Ook zijn we niet aansprakelijk voor eventuele fouten op de pagina en de gevolgen daarvan.

Kopiëren van enige informatie of andere content is absoluut niet toegestaan zonder toestemming, tenzij anders vermeld. Als je graag iets van de site wilt gebruiken stuur dan een e-mail naar matt@hpheadquarter.com dan zal per geval bekeken worden of delen van de pagina gebruikt mogen worden. Mogen wij erachter komen dat je zonder toestemming delen van de pagina hebt gekopieerd, dan zullen stappen worden ondernomen om het ongedaan te maken.

Voor vragen en opmerkingen kan je gebruik maken van het contact formulier.


Je browser ondersteunt geen javascript, schakel javascript in of installeer een browser die wel javascript ondersteunt om de pagina goed te kunnen bekijken