HP Headquarter » Forum

Forum

FAQ - Register - Login

Personage paspoorten


Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Personage paspoorten
PostPosted: 29 Oct 07 21:00 
Offline
Schouwer
User avatar
 WWW  Profile

Joined: 6 Jun 06 20:06
Posts: 206
Location: Never mind...
Het schooljaar begint als Harry Potter eerstejaar is. Dus in het jaar 1991. Er is echter één waarschuwing, het spelen van familieleden of de bestaande Harry Potter-karakters is niet toegestaan.

Omdat het nogal ingewikkeld is om met 1 forumnaam een leerling + leerkracht te spelen is het vanaf nu dat er personage paspoorten aangemaakt moeten worden. Dit betekent dus dat je meerdere personages kan spelen in een RPG: Schoolhoofd, Afdelingshoofd, Terreinknecht, Jachtopziener, Conciérge, Leerkracht of Leerling. Ook kan je als je afgestudeerd bent met je leerlingkarakter een functie beoefenen binnen het Ministerie, Zweinstein of St. Holisto. Over het Ministerie en St. Holisto volgt in de toekomst meer informatie. Zo heb je meerdere personage en kan je ook levendigere stukjes schrijven. Het max. aantal personages per forumnaam is 2 stuks. Zodat iedereen tenminste een kans heeft om een vak te geven enzovoorts.

Vanwege het lerarentekort, mag je met 1 leerkrachtpersonage meerdere lessen geven. Dit aantal is vastgesteld op max. 2 lessen per leerkrachtpersonage. Ook mag je maar 1 leerkrachtpersonage hebben.
Bij de overige functies, mag je nog maar 1 vak geven. Houdt dus rekening mee met wat voor functies je kiest.

Algemene Informatie:

Forumnaam:
Leeftijd:
Ervaring met RPG's:

Personage informatie:

Voornaam (*):
Achternaam (*):
Leeftijd(*):
Geboortedatum(*):
Familiegeschiedenis(*):
Karakter(*):
Uiterlijke omschrijving(*):
Toverstok(*):
Huisdier(*):
Afdeling(*):
Overige/ Bijzonderheden(*):

Bij alle onderdeeltjes staat een (*), hieronder vind je er extra informatie over:

Voornaam: Gebruik het liefste simpele dagelijkse voornamen, geen al te lange en ingewikkelde namen. Er is wel een maximum aan het aantal voornamen dat je personage mag hebben en dat zijn er drie. Om het een beetje overzichtelijk te houden.
Achternaam: Hetzelfde als hierboven, alleen het spelen van Harry Potter-personage is niet toegestaan, ook het gebruik van die achternamen niet.
Leeftijd: Als je leerling bent, ben je 11 jaar als je hier komt.
Geboortedatum: Dag/Maand/Jaar (afhankelijk van leerling, docent/ overig)
Familiegeschiedenis: Denk aan rijkdom, bloedlijn (Dreuzel, Half-Bloed, Volbloed, Snul), broertjes/ zusjes, achtergrond ouders, hoe wonen jullie, enzovoorts.
Karakter: Omschrijf hier enkele minpunten en pluspunten van je karakter, je kan niet perfect goed/slecht zijn.
Uiterlijke omschrijving: Omschrijf hier hoe je eruit ziet, hierbij ook weer minpunten en pluspunten. Glamorgana’s zijn zeldzaam.
Toverstok: Houtsoort, Lengte en Kern
Huisdier: Hetzelfde als in de Harry Potter-boeken, een kat, uil, rat of pad. Bijzondere huisdieren zoals tijgers zijn niet toegestaan binnen Zweinstein.
Afdeling: Je mag kiezen in welke afdeling je komt en via een pb kan je toestemming vragen tot toegang. Als een afdeling overvol dreigt te raken, wordt hier een mededeling over geplaatst en kan je niet kiezen om in die afdeling te komen.
Overige/ Bijzonderheden: Kleine dingetjes die we moeten weten over je personage in de RPG. Bepaalde ziektes die je hebt, astma of iets dergelijks. Of je een vergeetachtig persoon bent of zoiets.
Je kan geen Sisselspraak spreken, er zijn maar een paar die dat kunnen.

Let op!!
Veel voorkomend iets bij de meeste RPG’s is dat mensen graag een speciale trek willen hebben zoals Weerwolf zijn, Transformagiër, Glamorgana of Faunaat. Voor Faunaat is een lange studie nodig en als je op Zweinstein bent heb je echt nog niet de capaciteiten daarvoor. Glamorgana's zijn erg zeldzaam. Weerwolf wordt je alleen door gebeten te zijn en die zijn erg zeldzaam, net zoals Transformagiërs. Als je graag een Weerwolf wilt zijn, Glamorgana of Transformagiër, stuur dan een pbtje naar een van de moderators/ admins of dat mag en als dat mag, pas je personage er ook op qua karakter/ familiegeschiedenis aan.

Ook is een tragische geschiedenis verboden, dat je alleen maar dieptrieste dingen hebt meegemaakt. Of dat alles mee heeft gezeten in je leven. Iedereen heeft zijn ups en downs. Houd het een beetje reeël.

Als je een leerling personage aangemaakt hebt en je personage paspoort is goedgekeurd, dan krijg je per privé bericht een wachtwoord opgestuurd. Daarna kan je gezellig posten in je afdeling.

Deze RPG is opgesteld op 29 oktober 2007 en is goedgekeurd door Celaglar.

Wijzingen + data:

_________________
Ron "Sunshine, daisies, butter mellow,
Turn this stupid, fat rat yellow."


Top
 

 Post subject:
PostPosted: 8 Nov 07 19:54 
Offline
5e jaars leerling
User avatar
 YIM  Profile

Joined: 14 Jun 07 21:12
Posts: 164
Location: Veldhoven
Algemene Informatie:
Forumnaam: The nutty professor
Leeftijd: 25
Ervaring met RPG's: Behalve de oude RPG's hier op het forum heb ik ervaring met Live Action Role Play (LARP) en sinds kort ook met een tabletop versie van D&D


Personage informatie:
Voornaam: Archibald
Achternaam: Nutty
Leeftijd: 30
Geboortedatum: 26 Oktober 1971

Familiegeschiedenis: Archibald Nutty is geboren in een gezin van puur bloed. Ondanks dat zijn ouders niet veel goud hadden heeft hij het nooit echt slecht gehad. Ondanks dat niet iedereen in zijn familie bij Zwadderich had gezeten was de trots die zijn ouders hadden over het feit dat zij er wel bij zaten en de trots dat ze uit een geslacht van puur tovernaars bloed kwamen wel altijd goed te merken. Ondanks de trots en misschien wel een stukje arogantie die er thuis heerste is Archibald wel veel tolerantie bijgebracht naar mensen van andere huizen en verschillen in afkomst.
Zijn schooltijd is vrij rustig verlopen wat avonturen betreft.
Hij was een van de betere leerlingen van zijn klas al was hij zeker niet de beste. Behalve bij het vak toverdranken, daarin was hij zo goed dat hij tegen de tijd dat hij afstudeerde bijna zijn leraar nog wat dingen kon leren.
Hij heeft ook leerlingen bijles gegeven, en vandaaruit was de stap om leraar te worden niet moeilijk.

Karakter:
Pluspunten: Wanneer hij met respect wordt behandeld is hij heel aardig en kan hij je veel leren. Hij zal iedereen hetzelfde behandelen ongeacht wat voor familie hij/zij heeft of in welk huis hij/zij zit.
Minpunten: Wanneer hij niet met respect behandeld wordt is hij heel kortaf en kan hij heel gemeen zijn tot hij een excuus krijgt en verder met respect behandeld wordt. Hij kan erg mopperen als het even niet mee zit en dan kunnen de spreuken nog wel eens in het rond vliegen, maar gelukkig niet naar mensen.
Uiterlijke omschrijving: Hij is klein (ongeveer 1.60) met het begin van een buikje en met lang donker buin haar die hij meestal in een staart draagt.
Op zijn handen zijn een paar littekens te zien van mislukte experimenten. Verder heeft hij een vrij bleke huid van het veel in het lab zitten bij zijn experimenten.

Toverstok: 25,4 cm van wilgenhout met een handvat van kersenhout en een kern van een hipogriefveer.
Hij heeft ook nog een stok die hij ooit van een overvaller heeft gewonnen 20 cm berken met een kern van drakenbloed, maar ondanks dat de stok goed werkt voelt het niet lekker wanneer hij hem gebruikt, daarom weet ook bijna niemand dat hij hem heeft.
Huisdier: Hij heeft een heleverzameling huisdieren waar hij veel van houd en hij ook goed voor zijn dranken kan gebruiken, heeft hij een favoriet een grote kerkuil met de naam Roek die hij al sinds zijn schooltijd heeft
Afdeling: Ondanks dat er veel zwadderaars in zijn familie zitten is hij een rasechte Griffoendor
Overige/ Bijzonderheden: Rennen kan hij niet wegens een slecht uithoudings vermogen, maar duelleren daarentegen kan hij als de beste. (het is maar net waar je op traint). Als hij wil heeft hij een hele zware stem die overal overheen te horen is boven het grootste kabaal uit.


Edit by Minerva Anderling/
je personage is goedgekeurd, je mag gaan posten.

_________________
Domkop! Blubber! Kleinood! Kriel!

dank u


(Mensen als ik soms bot overkom, dan is dat niet persoonlijk bedoeld.)


Top
 

 Post subject:
PostPosted: 10 Nov 07 12:12 
Offline
Schouwer
User avatar
 WWW  Profile

Joined: 6 Jun 06 20:06
Posts: 206
Location: Never mind...
Algemene Informatie:
Forumnaam: Minerva Anderling
Leeftijd: 20
Ervaring met RPG's: Al enkele jaren met systeem RPG's en forum RPG's.

Personage informatie:
Voornaam: Yunalesca Eva
Achternaam: Allard
Leeftijd: 11
Geboortedatum: 5 juni 1980
Familiegeschiedenis:
Yunalesca is opgegroeid in een warm gezin. In het gezin wordt iedereen gewaardeerd (of je nu een halfbloed, modderbloedje of een volbloedje bent). In haar aderen vloeit zuiver tovenaarsbloed, haar moeder heeft in Ravenklauw gezeten en haar vader in Huffelpuf. In haar familie is het niet zo erg als je in een andere afdeling terecht komt, dan waar je familieleden in hebben gezeten.

Haar moeder Maeve Cleo Allard-Jones stamt af van een zuivere tovenaarsfamilie Jones, toen zij klein was, heeft ze les gehad van een privé-leraar, waar ze altijd een hekel aan gehad heeft. Hij dwong haar om met rechts te schrijver, met links kon ze beter schrijven. Het was ook voor haar een zege, dat ze naar Zweinstein mocht gaan. Ze was enigst kind. Bij die privé-leraar kreeg ze les in de alledaagse vakken, zoals lezen en schrijven.

Haar vader Victor Ludo Allard, is opgegroeid met 2 oudere broers. Zijn broers heette Ronald Christoff en Wesley Charlie. In dat gezin moesten de kinderen te paard naar een geleerde professor bij hun in de buurt. Ze kregen daar les in lezen, schrijven en rekenen. Ook andere vakken kwamen aan de orde, zoals Aardrijkskunde, Biologie en Geschiedenis. Die professor had eerst les gegeven aan Zweinstein als Astronomie docent. Ze konden daar vrijelijk praten over de tovenaarswereld.

Yunalesca heeft net als haar moeder les gehad van een privé-lerares, omdat ze al heel vroeg verschijnselen vertoonde van toverkunsten. Die privé-lerares is een oude schoolvriendin van Maeve. Bij haar thuis kwamen iedere dag nog twee meisjes (Bernadette Johnson en Wendela Cairo) om les te volgen van Inéz Whittaker. De zusjes (Victoria Lizelotte (10 jaar) en Marian Rachelle (8 jaar)) en broertje (Vincent Sander(9 jaar)) krijgen ook les van Inéz Whittaker. In het huis is er een speciale studeerkamer gemaakt, waar ze in een kring om Inéz kunnen zitten.
In haar jeugd heeft Yunalesca niet echt veel meegemaakt, soms wat dieptepunten door pesterijen van haar buurjongen en hoogtepunten als ze weer een nieuwe medaile haalde met een zwemwedstrijd.
Karakter:
Minpunten: Yunalesca kan soms wat humeurig zijn als er iets gebeurt wat haar niet zint. Ze heeft een hekel aan plotselinge veranderingen. Ook heeft ze een hekel als mensen geen respect naar haar tonen.
Pluspunten: Ze komt graag op voor haar vrienden, als die een keer in de penarie zitten. Ze maakt redelijk snel vrienden. Ze is erg opgeruimd. Dus veel dingen zal je niet zien slingeren op haar kamer. Ze zal niet zo snel haar vrienden laten vallen en ze is behulpzaam.
Uiterlijke omschrijving:
Yunalesca heeft grijsblauwe ogen, lang bruin haar dat in mooie golven om haar gezichtje valt. Ze heeft bij haar linkeroog een lichte moedervlek zitten. Ze is ongeveer 1,60 lang en is een slank meisje. Ze draagt graag jurken of lange rokken met een bloesje. Ook heeft ze vrij lichte huid, die ze in de zomer goed moet beschermen, anders lijkt ze meer op een rode kreeft met sproeten.
Toverstok: Wilgenhout, 23,6 cm en een kern van een feniks.
Huisdier: Een sneeuwuil Luluana (spreek uit: Lulu-ana)
Afdeling: Griffoendor
Overige/ Bijzonderheden: Ze heeft altijd een tasje bij zich met een paar rollen perkament erin, met een potje inkt en een veer. Soms vind ze het leuk om wat kleine gedichtjes te schrijven.

_________________
Ron "Sunshine, daisies, butter mellow,
Turn this stupid, fat rat yellow."


Top
 

 Post subject: Re: Personage paspoorten
PostPosted: 22 Jan 08 20:39 
Offline
2e jaars leerling
User avatar
 Profile

Joined: 19 Jan 08 20:14
Posts: 26
Location: Eibergen
Algemene Informatie:
Forumnaam: Snow White Queen
Leeftijd: 17
Ervaring met RPG's: forum rpg's.

Personage informatie:
Voornaam: Amy Paige
Achternaam: Netherfield
Leeftijd: 11
Geboortedatum: 13 juli 1980
Familiegeschiedenis:
Amy is opgegroeid in een dreuzelgezin. Haar familie is aardig groot. Ze heeft vijf oudere zussen die allen ouder zijn dan 17, Amy is een beetje een nakomertje. Haar moeder, Susan Kathy Netherfield-Bournes (45) is een succesvolle strafrechtadvocate. Haar vader, Jonathan James Netherfield (50) is ook een strafrechtadvocaat. Zij werken bij hetzelfde advocatenbureau en zijn erg weinig thuis. Als ze thuis zijn, zijn het erg strenge ouders die weinig toelaten.

Amy is voor het grootste gedeelte opgevoed door haar vijf zussen, met wie ze over het algemeen een goede band heeft. Ze kan het het beste vinden met Jamie en Alyssa.
Dit zijn haar zussen:

Lisa Marie – 17
Julie Claire – 18
Jamie Jane – 20
Rose Lynn – 21
Alyssa Sam – 23

Karakter:
Amy is erg loyaal als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen. Als ze je vertrouwt zal ze je verdedigen tegen anderen wanneer dan ook. Ze is erg slim, leert snel en is een goede huiswerkhulp. Ook is ze altijd op zoek naar een vader/moeder figuur, omdat haar eigen vader en moeder er haast nooit zijn.

Amy is erg teruggetrokken. Uit onzekerheid en verlegenheid verstopt ze zich het liefst in een hoekje om muziek te luisteren en te tekenen. Hierdoor heeft ze weinig vrienden. Ook ze is erg gevoelig, dingen die tegen haar gezegd worden en de sfeer in haar directe omgeving hebben veel invloed op haar.

Uiterlijke omschrijving:
Amy is klein voor haar leeftijd, en heeft lang blond haar dat ze bijna altijd in een staart doet. Ze heeft bruin/groene ogen. Ook heeft ze een piercing (staafje met driehoekjes) in haar linkerwenkbrauw. Amy draagt altijd loszittende broeken, die vaak een beetje te groot zijn. Aan haar voeten draagt ze skateschoenen.

Toverstok: 24,7 centimeter, eikenhout met haar van een eenhoorn als kern.
Huisdier: Een dwerguil die Evanes heet.
Afdeling: Griffoendor
Overige/ Bijzonderheden: Amy heeft altijd een schetsboek en potloden bij zich om te tekenen, wat ze vaak doet, ook tijdens de lessen.

Edit by Minerva Anderling/
je personage is goedgekeurd, je mag gaan posten.

_________________
'Cause I'm broken when I'm open,
And I don't feel like I am strong enough


Top
 

 Post subject: Re: Personage paspoorten
PostPosted: 3 Apr 08 17:50 
Offline
2e jaars leerling
User avatar
 Profile

Joined: 2 Apr 08 14:07
Posts: 21
Location: Groningen
Algemene Informatie:
Forumnaam: Suuz
Leeftijd: 17
Ervaring met RPG's: Ik ben al meer dan 2.5 jaar aan het RPG'en op verschillende Harry Potter site's.

Personage informatie:
Voornaam: Suzanna
Achternaam: De La Court
Leeftijd: 17
Geboortedatum: 7 juli 1976
Familiegeschiedenis:
Suzanna komt uit een volbloed tovernaars gezin. Maar was eigenlijk altijd het brutale zwarte schaap van de familie. Maar haar ouders en broertje (die was 15) hielden wel van haar en namen het altijd voor haar op tegenover de rest van de familie zoals tante's en ooms. Maar haar opa hield wel veel van haar, terwijl haar oma en de rest haar op feestjes af zat te kraken. En als ze een weerwoord leverde was ze weer brutaal.

Karakter:
Suzanna is niet op haar mondje gevallen en zal altijd een weerwoord hebben om zichzelf te kunnen verdedigen. Helaas voelt ze zich gekwetst omdat haar familie schijnbaar niet trots op haar is, maar verbergt dat achter een schild van harde woorden. Ze is trouw en liefdevol aan degenen die haar doen geloven dat ze om haar geven en hebben bewezen haar niet in de steek te doen laten.

Heb je haar eenmaal kwaad gemaakt dan heb je een hel over jezelf uitgeroepen, want ze kan heel lang boos blijven en er zal ook een boel moeten gebeuren om haar uit die bui te halen.
Maar snel kwaad wordt ze niet, ze is grappig en kan goed spreuken uitspreken.

Uiterlijke omschrijving:
Ze heeft mooi lang zwart haar en felblauwe ogen. Ze is niet 1 van de grootste mensen maar ook weer niet superklein. Ze is rond de 1.70 en heeft geen bril en een prachtig wit gebit. Ook vind ze het heerlijk om grappen uit te halen met leraren of andere leerlingen van Zwadderich.

Toverstok: 21.3 centimeter van esdoorn met als kern een drakenschub.
Huisdier: Een zwarte kat met blauwe ogen genaamd Zjattie
Afdeling: Griffoendor
Overige/ Bijzonderheden: Af en toe heeft ze een tickje met haar handen, voornamelijk als ze nerveus is, dan gaat ze op tafels trommelen met haar vingers.

Edit by Minerva Anderling/
je personage is goedgekeurd, je mag gaan posten.

_________________
Dus...
Eens kijken wat dit allemaal is...
Whaha vette humorxD:P


Top
 

 Post subject: Re: Personage paspoorten
PostPosted: 6 May 08 10:25 
Offline
4e jaars leerling
User avatar
 WWW  Profile

Joined: 21 Apr 08 15:51
Posts: 108
Location: At the moon..
Algemene Informatie:
Forumnaam: JoanneHance
Leeftijd: 13
Ervaring met RPG's: Ik doe al heel lang mee aan allerlei RPG's. Veel over Harry Potter, maar ook over andere onderwerpen. Ik gebruik trouwens overal dezelfde Personage.

Personage informatie:
Voornaam: Joanne Arletta
Achternaam: Vandaar [NL] Hance [ENG] [Letterlijk vertaald]
Leeftijd: 15 [15 wanneer Harry Potter op school komt en zit dus in mijn 5e jaar dan. Zo gaat mijn leven verder, maar het begint wel gewoon als ik in mijn 1e jaar zit, tenzij ik verder móet gaan van jullie in mijn 5e jaar.]
Geboortedatum: 12-04-1975 [ of 1976 moet ik nog even uitrekenen]
Familiegeschiedenis: Joanne komt uit een volbloedfamilie. Haar moeder Emilie Jaylin Trane [Teer] stierf in Azkaban toen Joanne 1 jaar was. Haar beide ouders waren Dooddoeners en Emilie was opgepakt vlak nadat Joanne was geboren. Orgeon Vandaar [Hance], haar vader, zorgde vanaf toen voor haar. Joanne had verder geen broertjes of zusjes, maar na haar moeders dood verder wel een leuke jeugd. Toen ze naar Zweinstein ging werd haar vader weer helemaal Dooddoener.
Karakter: Joanne is net zo slecht als haar ouders, ze is gemeen en bot tegen bijna iedereen. Maar haar zwakke kant is dat ze niet zonder haar vrienden kan. Die betekenen verder veel voor haar. Joanne is verder sluw maar trekt veel Duistere krachten aan. En dat werkt soms in tegen haar in. [fanfictie over dat onderwerp volgt nog bij de fanfictie topic]
Uiterlijke omschrijving: Lang zwart haar, beetje slag erin. Groene ogen, huid is erg bleek. Ze is knap op haar manier, en draag veel zwartige oogmake-up.
Toverstok: Eikenhout, 35 cm, eenhoornhaar kern
Huisdier: Zwarte kat, genaamd Boterbal
Afdeling: Zwadderich
Overige/ Bijzonderheden: Joanne is een oude kennis van de Malfidussen. Haar vader kent hun als Dooddoeners. Joanne's vrienden/vriendinnen zijn Lucilla Fatum, Leslix Tiquette [spreek uit leslie], Aeres Aesopus [spreek uit eeres eesopus] en Elian Buifel. Joanne's patronus is een Zwarte Lynx. Ze wil later een Dooddoener worden, en vind het erg leuk om spreuken uit te vinden. Ze heeft al 2 werkende spreuken uitgevonden die zijn goedgekeurd door het Ministerie, ondanks dat haar familie daar nogal berucht is.

Edit by Minerva Anderling/
je personage is goedgekeurd, je mag gaan posten.

_________________
HELENA BONHAM CARTER FAN!! http://www.helena-world.com

Waarom is de RPG zo uitgestorven? MENSEN KOM NAAR HET RPG GEDEELTE!!!!!

Image


Top
 

 Post subject: Re: Personage paspoorten
PostPosted: 22 Jun 08 9:35 
Offline
3e jaars leerling
User avatar
 Profile

Joined: 18 Jun 08 16:24
Posts: 72
Location: Antwerpen
Algemene Informatie:
Forumnaam: Albus Severus
Leeftijd: 16
Ervaring met RPG's: ja: hpsite, zweinsteinonline, hipste, ...
Personage informatie:
Voornaam (*): Grothgar
Achternaam (*): Faunasiër
Leeftijd(*): 25 jaar
Geboortedatum(*): 15/05/1966
Familiegeschiedenis(*): Grothgar komt van een vrij oude zwadderaarfamilie de Faunasiërs. Oorspronkelijk was hun naam El Spagratano maar omdat de familie dankzij hun vele faunaten vaak, als bijnaam, ook de Faunasiërs genoemd. Een paar generaties geleden is dan deze naam ook officiëel veranderd. De familie heeft vele eervolle namen...
Augusta Faunasiër - schrijfster van Hoe wordt je een faunaat. Een cursus die nog steeds gebruikt wordt op het ministerie van Toverkunst. Zij is de eerste van de familie die ooit is veranderd op een onverklaarbare manier in een spin. Nadien na veel onderzoek schreef ze dit boek. Jammer genoeg is Augusta gedood doordat een merel dacht dat het een lekkere vette spin was.
Derek Faunasiër - Minister van toverkunst
Ik kan er nog veel meer opnoemen hoor maar dan wordt het een lijst die niet meer te overzien is.
Grothgar Faunasiër studeerde in Klammfels maar na drie jaar zijn studies daar gedaan te hebben verhuisde de familie naar Engeland waar hij dan in Zweinstein mocht gaan studeren. Hij was toen de eerste vierde jaars aller tijden die nog onder de sorteerhoed moest.
Grothgar heeft nooit geweten waarom hij in Zwadderich werd ingedeeld. Er gaan allerlei geruchten dat de familie van zijn moeder nauwe contacten had met zwarte kunsten. Grothgar komt van een volbloed tovenaarsfamilie.
Karakter(*): streng, hulpgevend, sluw, slim, onhandig en op sommige vlakken onzeker. Kan goed zwerkbal spelen.
Uiterlijke omschrijving(*): Rood warrig haar, groene ogen, gespierd :P , een grote pukkel op zijn neus en en hij ontbreekt een vinger aan zijn linker hand.
Toverstok(*): 22cm, wilgenhoet, Soepel met een kern van Feniksveer
Huisdier(*): Yrio de Feniks
Afdeling(*): Zwadderich
Overige/ Bijzonderheden(*): Faunaat, kan veranderen in een grote witte Arend

_________________
I sometimes find and I'm sure you now the feeling of having to many thoughts and memmories crammed into my mind.


Last edited by Albus Severus on 22 Jun 08 12:51, edited 1 time in total.

Top
 

 Post subject: Re: Personage paspoorten
PostPosted: 22 Jun 08 10:30 
Offline
4e jaars leerling
User avatar
 WWW  Profile

Joined: 21 Apr 08 15:51
Posts: 108
Location: At the moon..
Ojee, moet ff mijn ding aanpassen..

Uiterlijke omschrijving: Lang blond haar, beetje slag erin. Blauwe ogen, huid is erg bleek. Ze is knap op haar manier, en draag veel zwartige oogmake-up.

Overige/ Bijzonderheden: Joanne is een oude kennis van de Malfidussen. Haar vader kent hun als Dooddoeners. Joanne's vrienden/vriendinnen zijn Lucilla Fatum, Leslix Tiquette [spreek uit leslie], Aeres Aesopus [spreek uit eeres eesopus] en Elian Buifel. Joanne's patronus is een Grote Zwarte Kat. Ze wil later een Dooddoener worden, en vind het erg leuk om spreuken uit te vinden. Ze heeft al 2 werkende spreuken uitgevonden die zijn goedgekeurd door het Ministerie, ondanks dat haar familie daar nogal berucht is.

_________________
HELENA BONHAM CARTER FAN!! http://www.helena-world.com

Waarom is de RPG zo uitgestorven? MENSEN KOM NAAR HET RPG GEDEELTE!!!!!

Image


Top
 

 Post subject: Re: Personage paspoorten
PostPosted: 22 Jun 08 15:03 
Offline
Schouwer
User avatar
 WWW  Profile

Joined: 6 Jun 06 20:06
Posts: 206
Location: Never mind...
Algemene Informatie:
Forumnaam: Minerva Anderling
Leeftijd: 21
Ervaring met RPG's: Al enkele jaren met systeem RPG's en forum RPG's.

Personage informatie:

Voornaam: Daniëlle
Achternaam: van de Wolf
Leeftijd: 31
Geboortedatum: 6 januari 1960
Familiegeschiedenis:
Daniëlle van de Wolf is één van de 3 dochters van Suzanne van de Wolf-O'Hara en Nicolaas van de Wolf. Nicolaas van de Wolf is het departementshoofd van Magische Wethandhaving en zijn vrouw werkt bij het St. Holisto als Heler. Naast Daniëlle zijn Louise en Mieke de andere dochters van Suzanne en Nicolaas de Wolf. Daniëlle is de jongste, Louise is 33 en Mieke 36 jaar oud.

Suzanne van de Wolf heeft toen zij op Zweinstein zat, in de afdeling Ravenklauw gezeten. Ze kon op haar vorige school een Dreuzelbasisschool al goed leren. Toen ze haar brief kreeg van Zweinstein, hadden haar ouders er grote moeite mee omdat ze van plan waren haar naar een dure internaat te sturen in Engeland. Ze moest als enigst kind het landgoed erven en dat gaan beheren. Uiteindelijk hadden ze het geaccepteerd dat Suzanne naar Zweinstein mocht, omdat er merkwaardige dingen waren gebeurd in haar jeugd, jurken die plotseling krompen als ze die aandeed of spiegels die opeens explodeerde als ze in de buurt was. Op Zweinstein haalde veel S.L.IJ.M.B.A.L.len en vooral veel Boven Verwachting en een Uitmuntend voor Spreuken en Bezweringen. Daardoor kon ze gaan studeren voor Heler en werken in het St. Holisto. Tijdens haar studie aan Zweinstein leerde ze Nicolaas van de Wolf kennen, eerst waren ze goede vrienden, ook al kwam Nicolaas uit Griffoendor, ze zochten allerlei manieren om elkaar te zien. Hierdoor groeide ze veel meer naar elkaar toe en werden ze uiteindelijk verliefd op elkaar. Nicolaas van de Wolf kwam wel uit een gezin waar tovenaars en heksen heel gewoon was, Nicolaas is samen met zijn broer en zusjes een volbloedige. Ze kregen hun basisschoolkennis op een privé internaat, hierdoor konden ze leren lezen, schrijven en rekenen. Nicolaas werd op Zweinstein tot klassenoudste benoemd omdat hij mensen altijd hielp en andere juist tot orde riep op een vriendelijke manier.

Op haar zevende kreeg Daniëlle voor het eerst te maken met buitenissige dingen, ze speelde met haar zusjes verstoppertje in het park, toen ze zonder pardon in een boom vloog. Nog meer van dat soort rare dingen volgde elkaar op in de jaren. Daniëlle kreeg op haar elfde eindelijk haar Zweinstein-brief. Haar zusters zaten al enkele jaren op Zweinstein. Thuis moest ze van haar zusters al de enthousiaste verhalen aanhoren over diverse leraren en vakken, Daniëlle was jaloers dat zij nog te jong was. Terwijl Daniëlle voor het eerst naar Zweinstein ging, werd Mieke klassenoudste van Griffoendor. Daniëlle hoopte dat als ze eindelijk in de vijfde klas zat, dat ze ook klassenoudste mocht worden. Tijdens haar eerste leerjaar leerde ze ook Vincent Bloemwater kennen, met hem had ze een lange relatie totdat Vincent haar in de steek liet, toen ze 15 jaar was. Hier was ze kapot van, maar haar liefdesverdriet hield op toen ze van Zweinstein een brief kreeg waarin stond dat ze tot klassenoudste werd benoemd. Ze was door het dolle heen en kreeg van haar ouders een mooi galagewaad, die ze aantrok tijdens het Kerstbal en danste met Stefano Muskus. De jaren die erop volgde heeft ze nog steeds een relatie met Stefano, ze wonen op het moment samen in Zweinsveld in een lief klein huisje aan de rand van het dorpje. Aan trouwen denken ze niet aan, ze vinden dat je ook van elkaar moet kunnen houden zonder dat er huwelijk hoeft plaats te vinden.

Omdat Daniëlle uitblonk in Verweer tegen de Zwarte Kunsten, heeft ze naar de functie gesolliciteerd van professor Verweer tegen de Zwarte Kunsten. Ze kreeg de baan en kon toch mooi blijven wonen in Zweinsveld samen met haar vriend Stefano Muskus.

Karakter: Daniëlle is soms wat onzeker, alleen als ze goede punten haalt voor een vak of ze krijgt complimenten, wordt ze wel iets zelfverzekerder. Ondanks als er slechte dingen gebeuren in haar leven, met positief nieuws komt ze er vrij snel weer bovenop. Ze neemt heel soms te snel beslissingen, waardoor deze af en toe verkeerd kunnen uitpakken. Als leerlingen goed hun best doen bij Daniëlle is ze altijd bereid om te helpen met het huiswerk. Wanneer leerlingen en collega's haar vriendelijk en met respect behandelen, krijgen ze altijd een vriendelijk woord terug en respect. Heel soms kan Daniëlle chaotisch zijn, dan raakt ze bijvoorbeeld stapels perkament kwijt of haar kamer is een grote puinhoop.

Uiterlijke omschrijving: Daniëlle is een kleine slanke vrouw, met een lief gezichtje. Haar haren zijn blond en vallen stijl om haar gezicht heen, ze heeft bruine ogen. Op haar gezicht zitten veel sproeten die in de zomer extra naar voren komen als ze in de zon heeft gelegen. Ook heeft ze bij haar linkeroor een klein litteken zitten, die ze heeft opgelopen door een beet van een wesp. Door het krabben is er een litteken achtergebleven.

Toverstok: Hulst, 24,3 cm, eenhoornhaar. Soepele toverstok.
Huisdier: Kater die ze Pluizebol heeft genoemd.
Afdeling: Griffoendor
Overige/ Bijzonderheden: Daniëlle is een lezer en wil vooral niet gestoord worden als ze met een goed boek op de bank ligt te lezen of zit te lezen in een stoel.

_________________
Ron "Sunshine, daisies, butter mellow,
Turn this stupid, fat rat yellow."


Top
 

 Post subject: Re: Personage paspoorten
PostPosted: 25 Jun 08 20:40 
Offline
3e jaars leerling
User avatar
 Profile

Joined: 18 Jun 08 16:24
Posts: 72
Location: Antwerpen
Algemene Informatie:
Forumnaam: Albus Severus
Leeftijd: 16
Ervaring met RPG's: ja

Personage informatie: Voornaam (*): Dubbeltje
Achternaam (*): van het Kwartje
Leeftijd(*): 34
Geboortedatum(*): 01/01/1957
Familiegeschiedenis(*): (wordt geschreven door Minerva Anderling met haar karakter: Professor de Wolf)
Karakter(*): Zachtaardig en troostend
Uiterlijke omschrijving(*): Net zoals de meeste huiselfen helemaal kaal met juist een linnendoek over zich heen. Heel mager en gebeend, klein, grote flaporen maar langs de rechterkant is er door een of ander ongeluk een stuk afgebeten. Twee grote ogen maar is langs de linker kant blind.
Toverstok(*): geen
Huisdier(*): geen
Afdeling(*): geen
Overige/ Bijzonderheden(*): Huiself, kan toveren zonder toverstok! Kan in, door en uit Zweinstein verdwijnselen.

_________________
I sometimes find and I'm sure you now the feeling of having to many thoughts and memmories crammed into my mind.


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
The team - Delete all board cookies - All times are UTC + 1 hour

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group cron